PCM No. "19" - 28 August 2009

PCM 19, youth final frontier


Friday, 28 August 2009.
Venue: Palace of Justice, Putrajaya
Meet-up : 10:30 PM

ETD : 11:00 PM
ETA : 12:30 AM


Distance: + - 20km
Ride speed: + - 15-25kph

* Due to this holy month of Ramadan, we will only start after Tarawih prayers
* Hardcore riders , We might x-tend the ride after the usual 20km
All are welcome

- Lead with no leader -


MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

13 comments:

heero yui said...

sorry cannot attend ur ride this week...balik kampung rest.

anthem3rider said...

bro,

bendera malaysia tu .... memang sengaja dibuat kaler tu atau tersalah select color profile?.

tersalah kaler ni .... ada yang sensitive bro ....

BADIK said...

Iklan sebentar: DEUTER HYDRATION BACKPACK FOR SALE - Kindly visit my blog for details: http://deuterandyonex.blogspot.com

Daoh Darko said...

Hehehe...
Badik ni tumpang spam ka?
Takde komisen?
Bag free ka?
:D

Isham Daewoo said...

Fuyoh! Cayalah...Kayuh malam beb...boleh kempeskan perut gua yang buncit...Oooiii ada 2nd round pulak tu...mmg best giler...harap-harap org rumah x bising bro..O.K. Happy Riding.

ujang said...

mak aii...kuek2 bolako rider ni..buleh kayuh lopeh tarawih..den solalu ngulang makan 2nd round..den tk boghani la kayuh..kok muntah tongah jalan..sapo2 yg join kayuh ni mmg den tabik spring!!....bravo!!!...

bola2api said...

Aku ppun hardcore jugak hehehe.. Tapi kalo katanya nk ride 2nd, baik balik rumah tido.. Kang ada yg kena kunci luar rumah lagi huhu

Fahmi Reza said...

Hai, ini kali pertama aku nak join PCM ride.

Tapi masalahnya aku takde transport nak angkut basikal aku dari KL (Taman Maluri) ke Putrajaya.

Kalau nak kayuh dari Maluri ke Putrajaya, 30km ikut highway macam jauh & bahaya pulak.

Jadi aku nak mintak tolong kalau sapa2 yang datang dari KL boleh kasi tumpang pergi & balik?

Thanks!

topui said...

Daoh..kali ni aku sure join.

ujang said...

Khas utk Isham Daewoo yg ngaku buncit tu...

Makan malam lauk labu,
Cicah pulak ngan budu,
Jangan lupo bawak lampu,
Kau kalau jatuh mcm badak sumbu.

Huaaa...huaaaa..jgn marah Sham..
Bravo.....

Diket said...

Hi Mr Penganjur,
Part kayuhan extension lepas PCM tu kumpul kat mana? Route mana & brp milage? TQ

Man CIOCC said...

Salam Diket,
It depends on the weather & majority. We should be adding another 30-50km.

See u there bro.

heero yui said...

waahhhh 50km kul brapa mau habis tuh conform korang blasah laju punya abih putus napas kalu nak ikot hehehehe takper la slamat berkayuh...

top