PCM 29 May 2009 Vids & Pixs

Salam sejahtera,

9:30 pm, there was still a skeleton of riders at the usual rendezvous. All were not lost. As we regrouped near the Masjid Putrajaya, more riders arrived. It trickled in till almost 10pm. After 5 minutes we rolled-off towards Taman Botani for the usual stop by the bus stop, but we didn't stop. Why? Coz this group of MASSers was so great & cool. We cycled at a steady pace where no one would be left behind. Thank you sweepers.

Of course lah we had to stop at the top of a hill beside Alamanda coz we've got lotta new humans that day. Big ones, small ones & square one too. Quite a handful of puffing magic dragons. I know, the incline was rather steep for some. One lady rider was already about to give up but upon seeing the group, rejuvenated her spirit to continue. Spirit of the coin going overdrive here.

From there it was a fanciful downhill. Feel the wind brushing your cheeks...We let our hair down, reminding everybody to please wait at the PICC traffic lights. I was rather sceptically of it coz for the most PCM, the speed demons wouldn't wait for no soul. I was duped! They waited, yeah...all of them. (We had to accompany an angel, yes an angel, you're hearing it right. Her seat post kept sliding down half way thru the ride).

On behalf of everyone, I would like to thank everyone for making it a "One for All & All for One " ride. As I've d always mentioned numerous times, we must ride in a MASS & never create a MESS. I must say that this is one of the best ever MASS ride in recent months.

I personally salute all who waited patiently for the newbies to arrive for the final leg.

Give a pat on your back, It's one hellova MASS !!!


Cycling Route (Click here)
Cycling Directions > Palace of Justice - Masjid - Alamanda - PICC



2nd CheckPoint - Alamanda View


After PICC checkpoint

Vids by

Al-Kisah Shuk & Eton

11 comments:

Rantong said...

Dalam menangani kegawatan ekonomi, sentiasalah membaca doa ini selepas solat sunat Dhuha. Insyallah, kita akan berjaya.

"Wahai Tuhanku, sesungguhnya waktu dhuha adalah waktu dhuha-Mu, keagungan adalah keagunan-Mu, keindahan adalah keindahan-Mu, kekuatan adalah kekuatan-Mu, penjagaan adalah penjagaan-Mu, Wahai Tuhanku, apabila rezekiku berada di atas langit maka turunkanlah, apabila berada di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila sukar mudahkanlah, apabila haram sucikanlah, apabila jauh dekatkanlah dengan kebenaran dhuha-Mu, kekuasaan-Mu (Wahai Tuhanku), datangkanlah padaku apa yang Engkau datangkan kepada hamba-hambaMu yang soleh"

View Profile: Rantong™

Anonymous said...

Salam.........
Dear Organizer... Lain-lain gambar belom di post kan lagi ke?

Anonymous said...

Yaaa...Betul tu.
Tak kan sapa-sapa tak masukkan dalam mana-mana blog.
Dapatlah menarik minat lebih ramai lagi....

Azam said...

dah agak dah abg man yg tulis ni. dah kuar sumer ayat2 engrish 1119 dia...
well done to everybody!
(i'm having hard time patting my back with my left arm haha.)

bola2api said...

i missed this one!! tgk laa.. bulan ni aku jengok korang

kuman said...

bosan la... datang bawak pump jek... bosan betul laaa... bawak pump kunin laks tu...

Daoh Darko said...

chis kuman! :D

Anonymous said...

mana gambar gambar dari kamera dude yg zup zap, amik gambar malam tuu??
Simpan dalam laci ya?
Penat aje aku posing...

Daoh Darko said...

Hehe... sorry la saudara2 Anonymous. Ramai dari regular photographers tak datang malam tu.

Itu hari mmg ramai photographers tapi kami belum dapat contact mereka.

Kepada mereka yang mengambil gambar2 malam tu boleh emailkan link ke putrajayamasser@yahoo.com.

Maaf yeee...

me2 said...

jun 26 pcm...cadangkan bawa buah-buahan tempatan sempena musim buah...any suggestion? pesta buah for pcm!!!

Anonymous said...

bawa laaa... apa buah sekalipun...jgn lupa bawa basikal sudah ler?

top