November, no ride.

I have a poem.


Sorry guys. 
We're not riding this month.


It's raining season.
It was raining down hard the whole day today.


But I would be there.
Just for fun.


November,
No ride.




7 comments:

basikal said...

Kayuh dalam hujan best ooooo, sejuk dan boleh main air hujan yang sudah ditinggalkan sejak terdewasa.

Demi keselamatan bagus juga dijumudkan buat sementara waktu.

Jumpa lagi.

abot said...

kau orang ni tak pernah dengar lagu November Rain ...agaknya!
Aku baru nak FREE sikit.. dah xde kayuh pulok..

Daoh Darko said...

abot, bukan tanak kayuh... kalu boleh tiap2 hari, pegi mana2 kayuh ramai. tapi hujan la... takut.

nanti kena petir. (kan raya haji time tu...)

haha!

dec 4 kita ride insyaallah.

abot said...

jangan bulan December kau kata... takleh kayuh pasal Christmas...

ho ho ho!

takpe.. takpe.. aku training sorang2....

heero yui said...

bro cakap betul betul la...hang tak nak buat PCM this month sebab hujan ker or mau tangok Nur Kasih nih hehehe

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

daripada tiada November ride, adalah lebih baik mengadakan SUNDAY (morning) RIDE.

Budak-budak pun ramai yang sudah bercuti, mesti ramai umat kalau ada kayuhan pagi Ahad.

Anonymous said...

Layan :
http://vimeo.com/7408772

top