ADA POSTER WOO!


Hei, datang-lah beramai-ramai ke Putrajaya Critical Mass.

Date: 27 March 2009

Venue: Palace of Justice (Jabatan Kehakiman), Putrajaya
Meeting time: 9.00 PM
Ride time: 9.30 PM
Distance: About 20km
Ride speed: 15-25km/h


Boleh? Jumpa di sana!

Poster designed by ada la orang tu... tapi dia paling jambu sekali dalam PCM! :P

25 comments:

Riezal said...

Dude... poster tarak..? :)

kuman said...

route sama ngan PCM ke-11 ker??

Angah said...

Saya musti pegi...

bro..
begitu simple announcement kali ni hahaha

Daoh Darko said...

minta maaf saudara dan saudari.
saya rasa saya dah kehabisan tenaga bulan ni. hehehehe...

Tak sempat la nak buat poster. macam tak cukup tangan rasanya. Tak caya tanya si bola2api.

Hehe!

Anonymous said...

9.30 setengah grak ker???hahahahahah....saper lambat tinggallllllllllllllllllllllll......

Enche Bon said...

Huhuhu...

Tak leh join lagi bulan ni... kena pi Langkawi plak :(

Daoh Darko said...

Salam Enche Bon,
Saya dah lama tak berkayuh ngan enche la. Hehe. Ada sihat?

Takpe kalau tak dapat datang. Setelah sedikit salah faham bulan lalu saya rasa tak ramai yang akan datang PCM bulan ni. :(

Tapi saya tetap ada kat situ main konda-kondi sambil berjalan2 di pasar malam berdekatan bersama isteri tercinta. :D

heero yui said...

apa pon gua tetap datang hal yang lalu biarkan ia berlalu :D

Anonymous said...

Dah kira acara wajib, so jumpa di sana!

bola2api said...

angah ada? aku ada! hehehe

Riezal said...

Dude.. daoh.. ni yang aku sayang ko ni.. haha thanx for the poster

Daoh Darko said...

Riezal, ko jgn sayang aku hehehehe ini bukan aku buat. Ada member kesian awat takdak poster bulan ni. So dia buat la 5 minit guna paint.
Hehehehe!

Man CIOCC said...

Tahle, bualn lepas semua slow-melow.
Video PCM 11 pung baru posting...

Anonymous said...

kalo aq try design poster untuk next month boleh? aq design je... kalo xcantik dan xterpilih pun xpe..saje nak cuba..hehe

Anonymous said...

Dear Geng / Bro;
Saya baru nak joint PCM. Ada dengar cerita aje. . Tapi saya pakai RB boleh ikut serta ke?
TQ

flatfinger said...

Poster tuh gelap bersempena ngan "60 Earth Hour"...28th March at 8.30pm...semua org tutup lampu selama sejam...

http://www.earthhour.org/news/my:en

Daoh Darko said...

Anon 1,
Boleh jek design. Sangat SANGAT dialu-alukan. Email la design ko kat putrajayamasser@yahoo.com.

Letak nama sekali, nanti kita creditkan. :)

Anon 2,
Boleh jek join. Road, MTB, basikal lipat berkilat, cap ayam, cap kucing dan sebagainya semua boleh join. :D

Thanks!

apai said...

"saya tak join. sebab korang start selalunya tak sharp" kata Anonymous kepada geng PCM. ahahahahahahahaha

Taufiq Beskal Oren said...

I'll come for this ride! tapi naik kete n amik gamba je la :D hehehe

we should make this ride as a campaign for the EARTH HOUR on the following day! VOTE FOR EARTH! :D

rudy said...

ak ellee fiq naik keta lagi ko nihhhh

Angah said...

Aini ada? Aku ada!

Anonymous said...

thank u Daoh...nanti siap, i send..

Taufiq Beskal Oren said...

rudy : PCM aku tak bleh folo, kompom aku last nnti menyusahkan abg aku :P baik aku lek sap kok bawak kete amik gamba je :D takpe janji aku dtg hehehe

Daoh Darko said...

Ala Fiq, ko tak nyusahkan aku la hehehe. Rilek jek aku tunggu.
Kalau ko tak kayuh pun confirm aku last jugak tunggu orang. :)

jumpinjulia said...

hey! is the ride for anyone and everyone to join or what? do i have to pay>? thanks pls reply to jumpinjulia@gmail.com

top