Yes, you read it right.
We're making it one week early than we usually do. Actually this had happened before. We always bring PCM one week forward due to "inevitable" reasons. Hehe.

-----------------------------------------------
Date: 19 December 2008 (third Friday nite!)
Venue: Restoran Darussalam Presint 9 (Mamak Double Trouble)
Meeting time: 9.00 PM SHARPIE!
Ride time: 9.30 PM
Distance: About 20km
Ride speed: 15-25km/h
-----------------------------------------------

(Lame) reasons/excuses/rationales/reasons:
1. It's the day after Christmas.
'Tis the season to be jolly. Faa la laa la laa la laaaaa...

2. It's a long weekend.
Most likely nobody will come as everyone is going out of KL to balik kampung/going for that long year-end vacation/having pre-New Year's Eve party in Koh Phangan. :P

3. Don't you want to be somewhere else? It's a long weekend la!

So guys and girls, get ready your bike. It's in two weeks time. I know, i have to do the poster design. I'm in totally malas mode right now. Sigh!

On a lighter note: Shall we have a blast next year? Can we rock ride even more in January next year? Let's start the year with a big bang. More cyclists, more bikes, totally more fun!

11 comments:

heero yui said...

malas mode rupanya patut la dok chat dalam BBS jer hehehehe

nasib baik ko tuka tarikh kalu tak conform aku tak blh datang mau ride kat cameron la time tuh

Taufiq Budak Beskal Oren said...

padahal ko yg nak pegi vacation kan boy kan kan kan?! hahaha

aku tatau nak pegi ke tak... date PCM ni,tinggal 2 minggu je aku nak nikah ni, darah manis... kang terjatuh ke, kene langgar ke da pelamin angan ku musnah :P huhuhu

kalau aku dtg, aku bawak mercun yg balance2 mase raya tu :D

Haitsan said...

Wokey!! itik digi setia bersama...
maybe bawak itik betina sekali..huhuu..

azizan fixie said...

Memang alasan yg munasabah:-) insyaAllah aku datang...Harap tak lambat cam aritu...sib baik le jumpa korang kat PICC

Daoh Darko said...

heero,
memang malas... semalas2nya... hahahaha aku kat bbs tu melayankan ada laaa orang tu...haha!

taufiq,
ssshhhhhhhhh... jangan kasi tau orang.
takpe laa ko dah nak kawin datang lepak escort amik gambar, bakar mercun ke... :P

haitsan,
datang jgn tak datang...

azizan fixie,
bang, datang awal sket lepak minum dulu heheheh karang lambat dah tak thrill dah. :)

rudy said...

hahahahahahahahah aku datang!!!!!!... naseb baek alih ke 19 kalau tak aku pon gi vacation.. hahahah

Kopsia said...

kali ini jgn marah basikal tua buat sibok lagi......aku nak ajak anak buah sekali.
ngape bagi info ride kat Klang dan PJ tu lambat......tak sempat nak readykan beskal tgh servis.

Daoh Darko said...

Rudy,
Aku tau ko musti pegi vacation la... Atas permintaan ramai. :P

Kopsia,
Terima kasih kerana sudi datang sekali lagi. Bawak datang ramai2 basikal tua! :D

Bok said...

I will be there this mass ride, I missed the last 2 mass already. Can't miss this.. hehehe. Will bring some friends along.

Man CIOCC said...
This comment has been removed by the author.
Man CIOCC said...

I'm not sure if I can join u guys this time, sibuk update blog...
http://manciocc.blogspot.com

Baru update Unikeb - Lenggeng ride.

top