Putrajaya Critical Mass - 22 August 2008


It's a MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! invasion in Putrajaya.
Bring your bikes, lights and noise. Don't forget your helmet.
Bring your family and your neighbours.
Bring our proud Malaysian flag!

This Friday, not next Friday.

-----------------------------------------------
Date: 22 August 2008
Venue: Restoran Darussalam Presint 9 (Mamak Double Trouble)
Meeting time: 9.00 PM SHARP SHARP!
Ride time: 9.30 PM
Distance: About 20km
Ride speed: 15-25km/h
-----------------------------------------------

Map to the meeting point here:


Route is the same as last time due to the request from many participants from the last mass. Only this time we are having only ONE pitstop. In front of PICC. :D


Hope to see everyone there! We're expecting a lot of cyclists for this Merdeka ride.
So let's get set and ride. Merdeka...

Design credit: Grafikal

5 comments:

R@SLi said...

woww... menarik

join our putrajaya e-community

www.putrajayaforum.com

Anonymous said...

MASSA_KRITIKAL KL mengajak semua cyclist utk turut serta dlm MERDEKASIKAL bermula di dataran merdeka n tamat di dataran merdeka. segala info akan di beritahu kelak.

A. H. WAN [uncle.D] said...

Bagus juga tu kalau diadakan KL Critical Mass - saya missed Putrajaya CM #5 tempohari!

Pls update...

heero yui said...

uncle D.. KL Critical Mass sudah lama di adakan la tapi tidak dapat liputan meluas and rasanya sudah lama tidak di adakan

Daoh Darko said...

Uncle D, mahap la tak dapat nak update lagi... saya kekurangan masa tambah lagi kalau kat rumah takda internet. :(

Insyallah dalam minggu ni jugak saya updatekan.

top