Tee off!

Some requested the design to make t-shirts. I did the design for both boys and girls. :D
Download the files here.





This is one of our project this year. Was an idea by a good friend, Kash. Still in progress.
Let us know what you guys think. Anyone wanna print this? :D


8 comments:

heero yui said...

gempak giler looo cuma saja ler nak bagitau nih baju t aku yang colour putih dah terlampau banyak ler hehehehehe

Riezal said...

its a go bro.. whats the bank no.. to bank in..? just a suggestion.. Black would be nice it just blend with the image it self

apai said...

i vote for the first 1. kalau second tu nampak biasa. mcm design cyclefest. since it's critical mass, should go for colorful sikit. mcm the 1st one. It just an opinion.

Beskal Chap Ayam said...

the first one pilihan haku

Daoh Darko said...

Heehehehehe suka colour2 korang ni?
Boleh kalau colour lagi banyak macam yang first one (Ride for Gaza tee) tapi lagi mahal laa... :)

Komen please.

a0297717 said...

dua dua suka.. berapa selai?

kuman turbo said...

yg first tu memang cun... berapa RM sehelai?? nak kena buat lengan panjang ngan lengan pendek sebab ader yg suka ride pakai lengan panjang dan ader yg suka pakai lengan pendek. citarasa yg berbeza :)

kulatc said...

print yang ride for gaza.banyak color meriah sikit...

top