Shall we ride for Palestine this month?

Shall we?
We all come, up-to-you donations, ride, lepak and go home.
All donations will go into NSTP Fund for Gaza.
Shall we?

Opinions please. :)

P/S: Starting this month, we will gather in front of Palace of Justice for meeting point (it's where Cyclefest and LTDL was held recently.) Plenty of parking space around the area. Pasar malam for those who wants to have a quick munch. And the letter to the authority is in progress.

I'm in Hatyai and too lazy to do the poster... :P

15 comments:

Beskal Chap Ayam said...

Setuju 100%

Riezal said...

agreedd.. neway.. tak kira.. aku nak ko buat gak poster.. aku collect poster PCM :)

Daoh Darko said...

wah ada orang collect ke? hehehe... terharu ambo...

Angah said...

Aku on jer...

Buat la poster pastu mms kat aku.. aku nak print atas baju

buleh bisnes neh ehehe.. 10% masuk tabung Gaza.. bleh?

heero yui said...

setuju sangat ler tuh...port baru pon ok sangat ler....

sempat lagi wat bisnes yer angaht

Taufiq "Mafioso" Syed Mohd said...
This comment has been removed by the author.
Taufiq "Mafioso" Syed Mohd said...

aku setuju! :D kalau ko tak free nak buat poster, bak kat aku, aku buat :D

bola2api said...

aku gi Ironman Langkawi huhu.. tak dapek la this month.. all the best to u guys

heero yui said...

alamak baru ingat clash dgn singapore mtb carnival la mmmmmm tinker juarez turun tuh mmmmmmm mcm mana nie yer mmmmmmmmmm (berapa banyak m ler)

apai said...

kayuhan palestien. ok. plus aku cadangkan kita buat satu tabung donation. nak best before ride kite collect sbb waktu tu ramai cyclist. kalau after ride serupa kita2 je yang donate. total of donation kita bagi tau malam tu jugak after ride or before the ride started supaya takde penyelewengan. then kite serahkan pada tabung palestine. cemana?

azizan fixie said...

Aku on je:-) since starting kat palace of justice so senang sikit nak berkumpul. "You can ride anytime in Putrajaya" according to Tan Sri Samsudin Osman, President of Putrajaya Corporation. Tq to PERs:-) read further here: http://putrajayaeasyriders.blogspot.com/2009/02/our-saturday-ride-with-president-of.html

Daoh Darko said...

kenapa saya sangat malas niiiiii........................................

Anonymous said...

aisehh...no lepaking and minum2 at mamak la after ride klu camtuh....huuhuhu...keta pon danger la klu tarok kt c2...gelap..(tekak kering)

fuzz said...

Kalau kayo dari P9 ke situ jauh tak? Ingat parking tempat biasa kat p9, balik boleh minum kat mamak

Atau pun 1 suggestion : Suggest 1 tempat lepak/mamak yang berdekatan bagi sesiapa yang nak parking kat situ dan kayo to the new RV

Daoh Darko said...

Abang fuzz, tak jauh pun. Saya pun kayuh dari presint 9 ke sana.

Saya akan postkan details soon. :)

top